Szállítás

A Dekorkeret webshopban 3 féle szállítási mód közül lehet választani:

 1. Házhozszállítás a GLS futárszolgálattal
 2. GLS Csomagpontba kézbesítés
 3. FoxPost csomagautomatába kézbesítés


1.) Házhozszállítás a GLS futárszolgálattal 

Képtalálat a következőre: „gls logo”

A megrendelt termékek házhoz szállítását a GLS futárszolgálattal végzi.

A GLS a csomag feladását követően, legtöbbször már másnap kézbesíti Neked a megrendelésed, amennyiben a másnap munkanap. A kiszállítás általában 8 és 17 óra között történik. 

A GLS futárszolgálat általi kiszállításkor a kézbesítési címen kell tartózkodnod vagy annak a személynek, aki utánvét esetén kiegyenlíti a csomag díját.


A csomagküldés díjai az alábbiak szerint alakulnak:

 • 20.000 Ft csomag érték alatt 990 Ft
 • 20.000 Ft csomag érték felett Ingyenes!

Utánvétel kezelési díja: 450 Ft.

 • Az arra vonatkozó kéréseket, hogy a nap mely szakában történjen a kiszállítás, sajnos nem tudjuk teljesíteni, mivel a futárszolgálat tőlünk független és ilyen jellegű opciót nem kínálnak.
 • A kiszállítás napjának reggelén értesítést kap a címzett, mely tartalmazza a futár telefonszámát, a GLS ügyfélszolgálat telefonszámát és egy 3 órás intervallumot a várható kézbesítés időpontjáról.
 • A futár háromszor kísérli meg kézbesíteni a csomagot.
 • Amennyiben a futár nem tudja átadni a csomagot e-mailben értesítést kap az ügyfél. Az e-mailben található linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást új időpontban, valamint másik címet, vagy személyes átvételi módot is választhat egy meghatározott listából kiválasztott GLS CsomagPonton vagy GLS Automatából.
 • Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén az oda- és visszaszállítás díja a megrendelőt terheli, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani.
 • A vásárló köteles átvételkor a csomag sértetlenségét és a termékek darabszámát ellenőrizni és az átvételi elismervényt aláírni. Amennyiben a csomagolás sérült, jegyzőkönyvben kell rögzíteni a hibát.
 • Az oldalon feltüntetett szállítási határidő minden esetben várható szállítási időt jelent, a tényleges időpont függ a futárszolgálattól is, ezért az ezektől való eltérésért az Eladó felelősséget nem vállal.

A megrendelések elkészítése után, a Dekorkeret átadja azokat a GLS futárszolgálatnak, ezért amennyiben ekkor szeretnéd változatni a kézbesítési címen, vagy időponton, akkor ezt a GLS központi számán tudod módosítani, mely a : 06-1-802-0265. A GLS futárszolgálat honlapja: www.gls-hungary.com

 

2.) GLS Csomagpontba kézbesítésKapcsolódó kép

Az GLS Hungary futárszolgálat lehetőséget biztosít úgynevezett csomagpontra történő szállításra. Az országban közel 700 átvevőhely van, ahol a kiszállítást követően 5 napod van átvenni a csomagot. A legtöbb ilyen átvevőhelyen van lehetőség kártyás fizetésre, illetve a csomagautomatákat kivéve készpénzes fizetésre is. Természetesen, ha rendelés összegét előre kifizetted, akkor ingyen megkapod a csomagodat.


A GLS Csomagpontra történő szállítás díja: 

 • 20.000 Ft csomag érték alatt 990 Ft
 • 20.000 Ft csomag érték felett Ingyenes!

Utánvétel kezelési díja: 450 Ft.

A GLS CsomagPontok listáját itt találod: https://gls-group.eu/HU/hu/csomagpont-kereses

Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén az oda- és visszaszállítás díja a megrendelőt terheli, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani.


3.) FoxPost csomagautomtába kézbesítés

A FOXPOST egy egyszerű és időtakarékos csomagátvételi mód. Ha megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomata egyikébe kéred, nem kell egész nap várnod a futárt. A bevásárlóközpont nyitvatartási idejében bármikor átveheted a megrendelt termékeidet. Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába, majd sms-ben küldenek egy értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted. Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni. Csomagodat 14 napon belül ingyen visszaküldheted. Ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheted az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával. 


A FoxPost csomagautomatába történő kézbesítés díja: 

 • 20.000 Ft csomag érték alatt 790 Ft
 • 20.000 Ft csomag érték felett Ingyenes!

Utánvétel kezelési díja: 450 Ft.

Az automaták listáját és további információt itt találsz: https://www.foxpost.hu/csomagautomatak