Fizetés

A DEKORKERET WEBÁRUHÁZBAN MEGRENDELT TERMÉKEK KÖLTSÉGEINEK KIEGYENLÍTÉSÉRE TÖBBFÉLE LEHETŐSÉG KÍNÁLKOZIK:


  • előre fizetés bankkártyával (Barion)
  • előreutalás banki átutalással
  • előre fizetés PayPal rendszer segítségével
  • Fizetés utánvéttel


Előrefizetés bankkártya segítségével a Barion rendszerén keresztül - INGYENES!

Vevőink a megrendelt termékek árát bankkártyás fizetéssel, előreutalással elektronikusan is kifizethetik webáruházunk számára. A Dekorkeret webáruházban a Barion fizetési rendszer működik, ahol ezt a fizetési módot választva a vevő automatikusan átkerül a Barion fizetési oldalára. A fizetési oldalon a kártyaadatok megadásával elindul a tranzakció.
A fizetés eredményéről a rendszer tájékoztatja a vásárlót, a kártyatulajdonost, majd a vásárló visszairányításra kerül a webáruház oldalára. 


Előreutalás banki átutalással - INGYENES!

Vevőink a megrendelt termékek árát banki átutalással, előreutalással is kifizethetik webáruházunk számára. A fizetendő összeget a megrendelést követően kérjük bankszámlaszámunkra átutalni. Az összeg beérkezését követően a futárszolgálat szállítja ki a termékeket vevőinknek.
Az átutaláshoz szükséges adatokat(megrendelés száma, számlaszám, megrendelt termék adatok) a megrendelés webáruházban történő lezárását követően automatikusan elküldött email visszaigazolás részletesen tartalmazza.

Előrefizetés PayPal rendszer segítségével - INGYENES!

Vevőink a megrendelt termékek árát a PayPal elektronikus számla segítségével, előreutalással is kifizethetik webáruházunk számára. Amennyiben a vásárló ezt a fizetési módot választja az oldal automatikusan átnavigálja a fizetéskor a PayPal biztonságos fizetési oldalára, ahol a PayPal rendszer segítségével automatikusan és biztonságosan megtörténhet a termék árának a megfizetése.


Utánvétes fizetés     +350 FT

Vevőink a megrendelt termékek árát a csomag átvételekor egyenlítik ki készpénzzel vagy bankkártyával.